Текст
Мектепшішілік бақылау (МіБ)
13.11.2025
План ВШК КЗ - /public/files/2025/11/13/131125_104737_plan-nachalynyh-klassov-kz.pdf
План ВШК РУ - /public/files/2025/11/13/131125_104805_plan-po-raabote-nachalynyh-let.pdf
Ұйымдар тізімі
09.04.2019
Тамақтануды бақылау
Результаты работы комиссии по осуществлению мониторинга за качеством организации питания в КГУ «Средняя школа п. Заводской».
В состав бракеражной комиссии на 2018-2019 учебный год в КГУ «Средняя школа поселка Заводской»по осуществлению мониторинга за...
09.04.2019
Жаратылыс-математика бағыты бойынша пәндер онкүндігінің жоспары (03.04 - 15.04.2019)
Математика, физика және информатика пәндерінің
онкүндігіне арналған іс-шаралар жоспары
№
Сынып
Іс-шаралар
Мерзімі
Жауаптылар
1
6 «А» и 6 «Ә»
Дидактикалық ойын «Математика...
09.04.2019
Тамақтану ережелері
В соответствии с подпунктом 2-5) статьи 5 Закона Республики Казахстан от 27 июля 2007 года "Об образовании" ПРИКАЗЫВАЮ:
1. Утвердить прилагаемые Правила организации питания обучающихся в организациях среднего образования, а также приобретения товаров,...
09.04.2019
Тамақтандыруды ұйымдастыру сұрақтары бойынша
2014 жылдан бастап депутаттардың бастамасы және мектеп директорларының ұсынысы бойынша мектепте тамақтануды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді, тауарларды жеткізушіні таңдау тамақтану сапасына әсер ететін баға демпингіне, сондай-ақ мектеп директорларының...
09.04.2019
"Білім беру объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидалары
Қазақстан Республикасы
Денсаулық сақтау министрінің
2017 жылғы 16 тамыздағы
№ 611 бұйрығымен
бекiтiлген
"Білім беру объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидалары
1-тарау. Жалпы...
28.02.2019
Тамақтану туралы есеп
С сентября 2018 года питание в КГУ «Средняя школа поселка Заводской» организовано при содействии ТОО «Надежда-М».
30 учащихся из малообеспеченных и многодетных семей обеспечены горячим питанием за счет средств всеобуча. 234 учащихся питаются горячим...
25.04.2018
24.04.2018
19.02.2017
19.02.2017